extension ExtPose

Bara de derulare personalizată

CRX id

elchgoiagofdppjcljnecjmekkkgjhhi-

Description from extension meta

Gratuit! Personalizați ușor și rapid bara de derulare a oricărui site web.

Image from store Bara de derulare personalizată
Description from store Doriți să schimbați modul în care bara de derulare este afișată pe un site web? jquery horizontal scroll Pur și simplu instalați software-ul nostru astăzi. bootstrap scrollable list Alegeți culoarea și lățimea noii dvs. bare de defilare Lăsați software-ul nostru să schimbe culoarea și lățimea barei de derulare Este foarte simplu de utilizat, trebuie doar să faceți clic pe pictograma extensiei după instalare și puteți începe să personalizați bara de derulare. material ui scroll Declinare de responsabilitate: Rețineți că această extensie NU este realizată de Google și este realizată de o echipă de dezvoltare independentă. Toate drepturile de autor aparțin proprietarilor respectivi. Google nu aprobă sau sponsorizează această extensie Chrome. Bara de derulare personalizată nu este deținută, nu este licențiată și nu este o filială a Google Inc.

Latest reviews

  • (2023-12-28) Сергей Смирнов: Вообще не работает.
  • (2023-06-02) mustafa yıldız: işini dört dörtlük yapıyor. uzantı sekmesine tıklayıp bu uzantının uzerine tıklayıp sabitleme ,iğneleme simgesine basın. Kaydırma çubuğu yanda sürekli görünür hale geliyor. BRAVO !
  • (2023-04-07) 林佳憲: 加大滾動條,很有用
  • (2022-08-21) MohammadHossein Haqiqatkhah: Nice simple extension, though once enabled on a website, it is not possible to disable!
  • (2021-09-11) Charlie Hu: Great!!!!!!!!! It's just the thing I want!
  • (2021-07-16) Ocilon LLC: Will not widen Gmail scroll bar. Scrollbar widening can be achieved in the Registry OS-wide without an extension.
  • (2021-04-24) Deirdre: no option to customise!!!!
  • (2021-04-22) iWajdi: Doesn't Work, tried everything I could it didn't work.

Statistics

Installs
916 history
Category
Rating
3.0 (10 votes)
Last update / version
2023-11-10 / 3.0.1
Listing languages

Links