extension ExtPose

Testreszabott görgetősáv

CRX id

elchgoiagofdppjcljnecjmekkkgjhhi-

Description from extension meta

Ingyenes! Könnyen és gyorsan testreszabhatja bármely webhely görgetősávját.

Image from store Testreszabott görgetősáv
Description from store Meg akarja változtatni a gördítősáv megjelenítését a webhelyen? custom scrollbar css for div Csak egyszerűen telepítse a szoftverünket még ma. nice scroll Válassza ki az új gördítősáv színét és szélességét Hagyja, hogy szoftverünk megváltoztassa a gördítősáv színét és szélességét Nagyon egyszerűen használható, csak a telepítés után kattintson a kiterjesztés ikonra, és elkezdheti testreszabni a gördítősávot. bootstrap table scroll horizontal Jogi nyilatkozat: Felhívjuk figyelmét, hogy ezt a bővítményt NEM a Google készítette, és egy független fejlesztői csapat készítette. Minden szerzői jog a megfelelő tulajdonosoké. A Google nem támogatja vagy szponzorálja ezt a Chrome-bővítményt. A testreszabott gördítősáv nem a Google Inc. tulajdonában van, nem rendelkezik engedéllyel és nem a Google Inc.

Latest reviews

  • (2023-04-07) 林佳憲: 加大滾動條,很有用
  • (2022-08-21) MohammadHossein Haqiqatkhah: Nice simple extension, though once enabled on a website, it is not possible to disable!
  • (2021-09-11) Charlie Hu: Great!!!!!!!!! It's just the thing I want!
  • (2021-07-16) Don Henderson: Will not widen Gmail scroll bar. Scrollbar widening can be achieved in the Registry OS-wide without an extension.
  • (2021-04-24) Dollie: no option to customise!!!!
  • (2021-04-22) iWajdi: Doesn't Work, tried everything I could it didn't work.

Statistics

Installs
610 history
Category
Rating
2.8 (5 votes)
Last update / version
2022-09-20 / 3.0.0
Listing languages

Links