extension ExtPose

Tank Defender Joc - corre fora de línia

CRX id

afbfgagggheenljochjhlamadmffpkib-

Description from extension meta

Tank Defender és un joc de defensa fantàstic. Protegiu la vostra terra dels avions enemics! Combat amb un vehicle armat!

Image from store Tank Defender Joc - corre fora de línia
Description from store Tank Defender és un joc de defensa addictiu i divertit. Aquest és un dels diversos jocs de guerra que tenim el plaer de presentar. PARCELA DE JOC DE TANK DEFENDER Durant el joc de "Tank Defender", els invasors ataquen contínuament des de tots els costats. Totes les ciutats i les terres del vostre país estan sent bombardejades per la força aèria enemiga. JOC Has de disparar-los i interceptar les seves bombes abans que arribin a terra. Estigueu sempre alerta i concentrat. No hi ha cap senyal d'una treva per part de l'invasor, així que prepareu-vos per a una batalla llarga i esgotadora. Estàs preparat per defensar la teva pàtria? No perdis el temps, comença ara! COM JUGAR AL JOC DE TANK DEFENDER? Jugar a Tank Defender és fàcil i addictiu. En primer lloc, podeu decidir si voleu disparar manualment o automàticament. Podeu moure el tanc de dreta a esquerra i viceversa i apuntar el canó a l'objectiu. Durant el joc, recolliràs munició, vides, protecció, temps i punts. CONTROLS - Si jugues en un ordinador: utilitza el ratolí per dirigir el canó cap a l'objectiu, utilitza les tecles de fletxa esquerra i dreta, o les tecles "A" i "D", per moure el tanc. - Si esteu jugant en un dispositiu mòbil: utilitzeu els botons virtuals de la pantalla inferior del joc (botons de fletxa esquerra i dreta per moure's) Nota: al centre, podeu seleccionar el disparador automàtic per comoditat, en cas contrari, heu de tocar l'objectiu que voleu eliminar per apuntar i disparar. Tank Defender is a fun war game to play when bored for FREE on Magbei.com! CARACTERÍSTIQUES - 100% GRATIS - Joc fora de línia - Divertit i fàcil de jugar Quants punts anotaràs jugant a Tank Defender? Mostra'ns el bo que ets als jocs de tancs. Juga ara!

Latest reviews

  • (2022-09-17) Bertie Owenzy: This Chrome mini game is excellent for sneaking a quick round in class, since it only takes up a small amount of space. Only students can relate to it :)

Statistics

Installs
1,000 history
Category
Rating
5.0 (2 votes)
Last update / version
2023-01-12 / 1.3
Listing languages

Links