extension ExtPose

Tank Defender Game - offline állapotban fut

CRX id

afbfgagggheenljochjhlamadmffpkib-

Description from extension meta

Az Tank Defender egy hűvös védelmi játék! Védje meg földjét az ellenséges repülőgépektől! Harcolj egy fegyveres járművel!

Image from store Tank Defender Game - offline állapotban fut
Description from store A Tank Defender egy addiktív és szórakoztató védelmi játék. Ez az egyik a számos háborús játék közül, amelyeket örömmel mutatunk be. TANK DEFENDER JÁTÉK TELEK A "Tank Defender" játékmenete során a betolakodók folyamatosan támadnak minden oldalról. Az egész országotok városait és földjeit bombázza az ellenséges légierő. JÁTÉKJÁTÉK Lőned kell rájuk, és el kell fognod a bombáikat, mielőtt a földre érnek. Mindig légy éber és koncentrált. Nyoma sincs fegyverszünetnek a támadó részéről, ezért készülj fel egy hosszú és kimerítő csatára. Készen állsz, hogy megvédd a hazát? Ne vesztegesse az időt, kezdje el most! HOGYAN KELL JÁTSZANI A TANK DEFENDER JÁTÉKOT? A Tank Defenderrel játszani egyszerű és addiktív. Először is eldöntheti, hogy manuálisan vagy automatikusan fényképezzen. Mozgathatja a tankot jobbról balra és fordítva, és az ágyút a célpontra irányíthatja. A játék során lőszert, életeket, védelmet, időt és pontokat gyűjthetsz. KEZELŐSZERVEK - Ha számítógépen játszik: az egérrel irányítsa az ágyút a célpontra, használja a bal és jobb nyílbillentyűket vagy az „A” és „D” billentyűket a tank mozgatásához. - Ha mobileszközön játszik: használja a virtuális gombokat a játék alsó képernyőjén (a bal és jobb nyíl gombokkal mozoghat) Megjegyzés: Középen kiválaszthatja az automatikus tüzelést a kényelem kedvéért, ellenkező esetben meg kell érintenie a levenni kívánt célpontot a célzáshoz és a tüzeléshez. Tank Defender is a fun war game to play when bored for FREE on Magbei.com! JELLEMZŐK - 100% INGYENES - Offline játék - Szórakoztató és könnyen játszható Hány pontot szerezhet a Tank Defenderrel? Mutasd meg nekünk, milyen jó vagy a tankjátékokban. Játssz most!

Latest reviews

  • (2022-09-17) Bertie Owenzy: This Chrome mini game is excellent for sneaking a quick round in class, since it only takes up a small amount of space. Only students can relate to it :)

Statistics

Installs
1,000 history
Category
Rating
5.0 (2 votes)
Last update / version
2023-01-12 / 1.3
Listing languages

Links