extension ExtPose

Tank Defender Joc - rulează offline

CRX id

afbfgagggheenljochjhlamadmffpkib-

Description from extension meta

Tank Defender este un joc de apărare mișto! Protejați -vă pământul de avioanele inamice! Luptă folosind un vehicul armat!

Image from store Tank Defender Joc - rulează offline
Description from store Tank Defender este un joc de apărare captivant și distractiv. Acesta este unul dintre numeroasele jocuri de război pe care avem plăcerea să le prezentăm. TANK DEFENDER JOCUL PLANT În timpul jocului „Tank Defender”, invadatorii atacă continuu din toate părțile. Orașele și ținuturile întregii țări ale tale sunt bombardate de forțele aeriene inamice. JOC Trebuie să trageți în ei și să le interceptați bombele înainte ca acestea să ajungă la pământ. Rămâi mereu vigilent și concentrat. Nu există niciun semn de armistițiu din partea invadatorului, așa că pregătește-te pentru o luptă lungă și obositoare. Ești gata să-ți aperi patria? Nu pierde timpul, începe acum! CUM SE JACĂ JOCUL TANK DEFENDER? Jocul Tank Defender este ușor și captivant. În primul rând, puteți decide dacă fotografiați manual sau automat. Puteți muta rezervorul de la dreapta la stânga și invers și îndreptați tunul spre țintă. În timpul jocului, strângi muniție, vieți, protecție, timp și puncte. CONTROALE - Dacă joci pe un computer: folosește mouse-ul pentru a direcționa tunul către țintă, folosește tastele săgeți stânga și dreapta sau tastele „A” și „D”, pentru a muta rezervorul. - Dacă jucați pe un dispozitiv mobil: utilizați butoanele virtuale de pe ecranul de joc de jos (butoanele săgeți la stânga și la dreapta pentru a vă deplasa) Notă: În centru, puteți selecta auto-tragere pentru comoditate, în caz contrar, trebuie să atingeți ținta pe care doriți să o doborâți pentru a ținti și a trage. Tank Defender is a fun war game to play when bored for FREE on Magbei.com! CARACTERISTICI - 100% GRATUIT - Joc offline - Distractiv și ușor de jucat Câte puncte vei înscrie jucând Tank Defender? Arată-ne cât de bun ești la jocurile cu tancuri. Joaca acum!

Latest reviews

  • (2022-09-17) Bertie Owenzy: This Chrome mini game is excellent for sneaking a quick round in class, since it only takes up a small amount of space. Only students can relate to it :)

Statistics

Installs
1,000 history
Category
Rating
5.0 (2 votes)
Last update / version
2023-01-12 / 1.3
Listing languages

Links