extension ExtPose

Tank Defender Game - loopt offline

CRX id

afbfgagggheenljochjhlamadmffpkib-

Description from extension meta

Tank Defender is een cool verdedigingsspel! Bescherm je land tegen vijandelijke vliegtuigen! Vecht met een gewapende voertuig!

Image from store Tank Defender Game - loopt offline
Description from store Tank Defender is een verslavend en leuk verdedigingsspel. Dit is een van de vele oorlogsspellen die we graag presenteren. TANK DEFENDER SPEL PLOT Tijdens het spelen van "Tank Defender" vallen de indringers voortdurend van alle kanten aan. De steden en landen van je hele land worden gebombardeerd door de vijandelijke luchtmacht. SPEL Je moet op ze schieten en hun bommen onderscheppen voordat ze de grond bereiken. Blijf altijd alert en gefocust. Er is geen teken van een wapenstilstand van de indringer, dus bereid je voor op een lange en uitputtende strijd. Ben je klaar om je vaderland te verdedigen? Verspil geen tijd, begin nu! HOE TANK DEFENDER-SPEL SPELEN? Tank Defender spelen is eenvoudig en verslavend. Allereerst kunt u beslissen of u handmatig of automatisch wilt vuren. Je kunt de tank van rechts naar links bewegen en vice versa en het kanon op het doelwit richten. Tijdens het spel verzamel je munitie, levens, bescherming, tijd en punten. BEDIENINGSELEMENTEN - Als je op een computer speelt: gebruik de muis om het kanon op het doel te richten, gebruik de linker- en rechterpijltoetsen of de "A"- en "D-toetsen" om de tank te verplaatsen. - Als je op een mobiel apparaat speelt: gebruik de virtuele knoppen op het onderste spelscherm (linker- en rechterpijlknoppen om te bewegen) Opmerking: in het midden kun je voor het gemak automatisch vuren selecteren, anders moet je op het doelwit tikken dat je wilt uitschakelen om te richten en te vuren. Tank Defender is a fun war game to play when bored for FREE on Magbei.com! KENMERKEN - 100% GRATIS - Offline spel - Leuk en gemakkelijk te spelen Hoeveel punten scoor jij met Tank Defender? Laat ons zien hoe goed je bent in tankspellen. Nu afspelen!

Latest reviews

  • (2022-09-17) Bertie Owenzy: This Chrome mini game is excellent for sneaking a quick round in class, since it only takes up a small amount of space. Only students can relate to it :)

Statistics

Installs
1,950 history
Category
Rating
5.0 (2 votes)
Last update / version
2023-01-12 / 1.3
Listing languages

Links