extension ExtPose

Tank Defender Permainan

CRX id

afbfgagggheenljochjhlamadmffpkib-

Description from extension meta

Tank Defender adalah permainan pertahanan yang menyeronokkan! Lindungi tanah anda dari pesawat musuh, dengan kenderaan bersenjata!

Image from store Tank Defender Permainan
Description from store Tank Defender ialah permainan pertahanan yang ketagihan dan menyeronokkan. Ini adalah salah satu daripada beberapa permainan perang yang kami suka menyampaikannya. PLOT PERMAINAN PEMBELA TANGKI Semasa permainan "Tank Defender," penceroboh terus menyerang dari semua pihak. Seluruh bandar dan tanah negara anda dibom oleh tentera udara musuh. PERMAINAN Anda mesti menembak mereka dan memintas bom mereka sebelum mereka sampai ke tanah. Sentiasa berwaspada dan fokus. Tiada tanda gencatan senjata dari penceroboh, jadi bersiaplah untuk pertempuran yang panjang dan melelahkan. Adakah anda bersedia untuk mempertahankan tanah air anda? Jangan buang masa, mulakan sekarang! BAGAIMANA UNTUK BERMAIN PERMAINAN PEMBELA TANGKI? Bermain Tank Defender adalah mudah dan ketagihan. Pertama sekali, anda boleh memutuskan sama ada untuk menembak secara manual atau automatik. Anda boleh menggerakkan kereta kebal dari kanan ke kiri dan sebaliknya dan halakan meriam ke sasaran. Semasa permainan, anda mengumpul peluru, nyawa, perlindungan, masa dan mata. KAWALAN - Jika anda bermain di Komputer: gunakan tetikus untuk menghalakan meriam ke sasaran, gunakan kekunci anak panah kiri dan kanan, atau kekunci "A" dan "D", untuk menggerakkan tangki. - Jika anda bermain pada Peranti Mudah Alih: gunakan butang maya pada skrin permainan bawah (butang anak panah kiri dan kanan untuk bergerak) Nota: Di tengah, anda boleh memilih auto-api untuk kemudahan, jika tidak, anda mesti mengetik sasaran yang ingin anda hapuskan untuk membidik dan menembak. Tank Defender is a fun war game to play when bored for FREE on Magbei.com! CIRI-CIRI - 100% PERCUMA - Permainan Luar Talian - Seronok Dan Mudah Dimainkan Berapa banyak mata yang anda akan dapat semasa bermain Tank Defender? Tunjukkan kepada kami betapa hebatnya anda dalam permainan tangki. Main sekarang!

Latest reviews

  • (2022-09-17) Bertie Owenzy: This Chrome mini game is excellent for sneaking a quick round in class, since it only takes up a small amount of space. Only students can relate to it :)

Statistics

Installs
1,000 history
Category
Rating
5.0 (2 votes)
Last update / version
2023-01-12 / 1.3
Listing languages

Links