extension ExtPose

OneNote Online

CRX id

ciniambnphakdoflgeamacamhfllbkmo-

Description from extension meta

Totes les notes en un sol lloc i al vostre abast, des de qualsevol ubicació.

Image from store OneNote Online
Description from store L’Office Online combina les característiques més comunes i les capacitats de coautoria en temps real de l'Office perquè els equips puguin col·laborar en documents, presentacions i fulls de càlcul compartits des del centre educatiu i des de casa. L’Office Online també funciona amb les aplicacions de l’Office instal·lades al vostre ordinador, de manera que podeu triar com preferiu treballar. Utilitzeu l’Office Online per col·laborar dinàmicament amb la coautoria en temps real o, si ja teniu l’Office, seguiu treballant amb tota l’eficàcia de les aplicacions del Word, el PowerPoint i l’Excel instal·lades al vostre PC o Mac. Començar és molt fàcil; • Creeu documents, fulls de càlcul i presentacions en línia o amb una versió d'escriptori de l’Office. • Deseu-los en línia al OneDrive • Compartiu-los amb altres persones per col·laborar en temps real

Latest issues

 • (2023-09-23, v:2.0) Alexandru Pintilie: OneNote telefon
  Am o pagina de pe OneNote care nu a putut fi sincronizata complet - imi spune telefonul. Imi sugereaza ca ar trebui sa deschid cu OneNote Online pentru a vizualiza si rezolva conflictele de pe pagina...si nu stiu cum sa fac asta. Ma puteti ajuta?
 • (2023-09-18, v:2.0) Solomou 57 Solomou: \
  O Eκτυπωτής HP δεν τυπώνει
 • (2023-07-11, v:2.0) Julian Forsyth: unable to load office
  I am unable to load office apps to HP Chromebook - playstore says new chromebook is not compatible
 • (2023-07-04, v:2.0) Jadon Record: Poor Pen Support
  I am using an HP Chromebook tablet with a pen. The pen does not work natively as a pen. It is a pain, since the Chromebook is meant to be a note taking device.

Statistics

Installs
600,000 history
Category
Rating
3.8784 (798 votes)
Last update / version
2016-10-04 / 2.0
Listing languages

Links