extension ExtPose

OneNote Online

CRX id

ciniambnphakdoflgeamacamhfllbkmo-

Description from extension meta

Vsi vaši zapiski na enem mestu, vedno z vami, kjer koli ste.

Image from store OneNote Online
Description from store Office Online združuje najpogostejše Officeove funkcije in zmogljivosti soavtorstva v realnem času, tako da lahko skupine v šoli in doma sodelujejo pri delu z dokumenti, predstavitvami in preglednicami v skupni rabi. Office Online deluje tudi z Officeovimi programi, nameščenimi v namiznem računalniku, tako da lahko poljubno izberete način dela. S storitvijo Office Online lahko dinamično sodelujete z drugimi v realnem času. Če pa že imate Office, lahko še naprej uporabljate polno zmogljivost Worda, PowerPointa in Excela, nameščenega v računalniku s sistemom Windows ali v računalniku Macintosh. Začetek dela je preprost; • Ustvarite dokumente, preglednice in predstavitve v spletu ali z namizno različico Officea • Shranite jih v spletu v storitvi OneDrive • Dajte jih v skupno rabo za druge, da lahko delate z njimi v realnem času

Latest issues

 • (2023-09-23, v:2.0) Alexandru Pintilie: OneNote telefon
  Am o pagina de pe OneNote care nu a putut fi sincronizata complet - imi spune telefonul. Imi sugereaza ca ar trebui sa deschid cu OneNote Online pentru a vizualiza si rezolva conflictele de pe pagina...si nu stiu cum sa fac asta. Ma puteti ajuta?
 • (2023-09-18, v:2.0) Solomou 57 Solomou: \
  O Eκτυπωτής HP δεν τυπώνει
 • (2023-07-11, v:2.0) Julian Forsyth: unable to load office
  I am unable to load office apps to HP Chromebook - playstore says new chromebook is not compatible
 • (2023-07-04, v:2.0) Jadon Record: Poor Pen Support
  I am using an HP Chromebook tablet with a pen. The pen does not work natively as a pen. It is a pain, since the Chromebook is meant to be a note taking device.

Statistics

Installs
700,000 history
Category
Rating
3.8784 (798 votes)
Last update / version
2016-10-04 / 2.0
Listing languages

Links