extension ExtPose

OneNote Online

CRX id

ciniambnphakdoflgeamacamhfllbkmo-

Description from extension meta

Sve beleške na jednom mestu i svuda sa vama.

Image from store OneNote Online
Description from store Office Online kombinuje standardne Office funkcije i mogućnosti istovremenog kreiranja u realnom vremenu tako da timovi u školama i kod kuće mogu da sarađuju na deljenim dokumentima, prezentacijama i unakrsnim tabelama. Office Online takođe funkcioniše sa Office aplikacijama instaliranim na stonom računaru, tako da možete da odaberete kako želite da radite. Koristite Office Online za dinamičku saradnju sa istovremenim kreiranjem u realnom vremenu ili, ako već imate Office, nastavite da radite uz punu snagu Word, PowerPoint i Excel aplikacija instaliranih na PC ili Mac računaru. Možete lako početi sa radom; • Kreirajte dokumente, unakrsne tabele i prezentacije na mreži ili pomoću verzije sistema Office za stone računare • Sačuvajte ih na mreži u usluzi OneDrive • Delite sa drugima da biste sarađivali u realnom vremenu

Latest issues

 • (2023-09-23, v:2.0) Alexandru Pintilie: OneNote telefon
  Am o pagina de pe OneNote care nu a putut fi sincronizata complet - imi spune telefonul. Imi sugereaza ca ar trebui sa deschid cu OneNote Online pentru a vizualiza si rezolva conflictele de pe pagina...si nu stiu cum sa fac asta. Ma puteti ajuta?
 • (2023-09-18, v:2.0) Solomou 57 Solomou: \
  O Eκτυπωτής HP δεν τυπώνει
 • (2023-07-11, v:2.0) Julian Forsyth: unable to load office
  I am unable to load office apps to HP Chromebook - playstore says new chromebook is not compatible
 • (2023-07-04, v:2.0) Jadon Record: Poor Pen Support
  I am using an HP Chromebook tablet with a pen. The pen does not work natively as a pen. It is a pain, since the Chromebook is meant to be a note taking device.

Statistics

Installs
700,000 history
Category
Rating
3.8784 (798 votes)
Last update / version
2016-10-04 / 2.0
Listing languages

Links