extension ExtPose

OneNote Online

CRX id

ciniambnphakdoflgeamacamhfllbkmo-

Description from extension meta

Minden jegyzetét egy helyen tárolhatja, és mindig magával viheti.

Image from store OneNote Online
Description from store Az Office Online egyesíti a leggyakrabban használt Office-funkciókat és a valós idejű társszerzői műveleteket, így különféle csapatok, iskolában és otthon, együtt használhatnak megosztott dokumentumokat, bemutatókat és munkafüzeteket. Az Office Online az asztali számítógépre telepített Office-alkalmazásokkal is együttműködik, ezért mindenki megválaszthatja, hogyan szeretne dolgozni. Az Office Online-on keresztül dinamikusan együtt dolgozhat másokkal a valós idejű társszerzői műveletekkel, vagy ha telepítette az asztali Office-t, a munkát a teljes funkciókészletű Wordben, PowerPointban és Excelben folytathatja PC-jén vagy Macjén. Az első lépések megtétele egyszerű: • Hozzon létre dokumentumokat, munkafüzeteket és bemutatókat az interneten vagy az Office asztali változatában. • Mentse őket az internetre, a OneDrive-ra. • Ossza meg a fájlokat másokkal, és dolgozzon rajtuk közösen, valós időben.

Latest issues

 • (2023-09-23, v:2.0) Alexandru Pintilie: OneNote telefon
  Am o pagina de pe OneNote care nu a putut fi sincronizata complet - imi spune telefonul. Imi sugereaza ca ar trebui sa deschid cu OneNote Online pentru a vizualiza si rezolva conflictele de pe pagina...si nu stiu cum sa fac asta. Ma puteti ajuta?
 • (2023-09-18, v:2.0) Solomou 57 Solomou: \
  O Eκτυπωτής HP δεν τυπώνει
 • (2023-07-11, v:2.0) Julian Forsyth: unable to load office
  I am unable to load office apps to HP Chromebook - playstore says new chromebook is not compatible
 • (2023-07-04, v:2.0) Jadon Record: Poor Pen Support
  I am using an HP Chromebook tablet with a pen. The pen does not work natively as a pen. It is a pain, since the Chromebook is meant to be a note taking device.

Statistics

Installs
600,000 history
Category
Rating
3.8784 (798 votes)
Last update / version
2016-10-04 / 2.0
Listing languages

Links