extension ExtPose

OneNote Online

CRX id

ciniambnphakdoflgeamacamhfllbkmo-

Description from extension meta

Toate notele se află într-un singur loc și vă însoțesc oriunde.

Image from store OneNote Online
Description from store Office Online combină caracteristicile cele mai comune din Office și capacități de elaborare în comun în timp real astfel încât echipele de la școală și de acasă să poată colabora la documente, prezentări și foi de calcul partajate. Office Online funcționează, de asemenea, cu aplicațiile Office instalate pe desktop, astfel încât să puteți alege modul în care doriți să lucrați. Utilizați Office Online pentru a colabora dinamic prin elaborarea în comun în timp real sau, dacă aveți deja Office, continuați să lucrați cu puterea totală a aplicațiilor Word, PowerPoint și Excel instalate pe PC sau Mac. Începutul este simplu; • Creați documente, foi de calcul și prezentări online sau cu o versiune desktop de Office • Salvați-le online pe OneDrive • Partajați cu alte persoane pentru a colabora în timp real

Latest issues

 • (2023-09-23, v:2.0) Alexandru Pintilie: OneNote telefon
  Am o pagina de pe OneNote care nu a putut fi sincronizata complet - imi spune telefonul. Imi sugereaza ca ar trebui sa deschid cu OneNote Online pentru a vizualiza si rezolva conflictele de pe pagina...si nu stiu cum sa fac asta. Ma puteti ajuta?
 • (2023-09-18, v:2.0) Solomou 57 Solomou: \
  O Eκτυπωτής HP δεν τυπώνει
 • (2023-07-11, v:2.0) Julian Forsyth: unable to load office
  I am unable to load office apps to HP Chromebook - playstore says new chromebook is not compatible
 • (2023-07-04, v:2.0) Jadon Record: Poor Pen Support
  I am using an HP Chromebook tablet with a pen. The pen does not work natively as a pen. It is a pain, since the Chromebook is meant to be a note taking device.

Statistics

Installs
700,000 history
Category
Rating
3.8784 (798 votes)
Last update / version
2016-10-04 / 2.0
Listing languages

Links