extension ExtPose

OneNote Dalam Talian

CRX id

ciniambnphakdoflgeamacamhfllbkmo-

Description from extension meta

Semua nota anda berada di satu tempat bersama anda, di mana sahaja.

Image from store OneNote Dalam Talian
Description from store Office Dalam Talian menggabungkan ciri Office yang paling biasa dan keupayaan pengarangan bersama dalam masa nyata supaya pasukan yang berada di sekolah dan di rumah boleh bekerjasama pada dokumen, pembentangan dan hamparan yang dikongsi. Office Dalam Talian turut berfungsi dengan aplikasi Office yang dipasang pada desktop anda oleh itu, anda boleh memilih cara anda ingin melakukan kerja. Gunakan Office Dalam Talian untuk menjalinkan kerjasama secara dinamik menggunakan keupayaan pengarangan bersama dalam masa nyata atau jika anda sudah memiliki Office, teruskan bekerja dengan kuasa aplikasi Word, PowerPoint dan Excel yang sepenuhnya yang telah dipasang pada PC atau Mac anda. Sungguh mudah untuk memulakan; • Cipta dokumen, hamparan dan pembentangan dalam talian atau menggunakan Office versi desktop • Simpannya dalam talian di OneDrive • Berkongsi dengan orang lain untuk bekerjasama dalam masa nyata

Latest issues

 • (2023-09-23, v:2.0) Alexandru Pintilie: OneNote telefon
  Am o pagina de pe OneNote care nu a putut fi sincronizata complet - imi spune telefonul. Imi sugereaza ca ar trebui sa deschid cu OneNote Online pentru a vizualiza si rezolva conflictele de pe pagina...si nu stiu cum sa fac asta. Ma puteti ajuta?
 • (2023-09-18, v:2.0) Solomou 57 Solomou: \
  O Eκτυπωτής HP δεν τυπώνει
 • (2023-07-11, v:2.0) Julian Forsyth: unable to load office
  I am unable to load office apps to HP Chromebook - playstore says new chromebook is not compatible
 • (2023-07-04, v:2.0) Jadon Record: Poor Pen Support
  I am using an HP Chromebook tablet with a pen. The pen does not work natively as a pen. It is a pain, since the Chromebook is meant to be a note taking device.

Statistics

Installs
600,000 history
Category
Rating
3.8784 (798 votes)
Last update / version
2016-10-04 / 2.0
Listing languages

Links