extension ExtPose

Карта на света

Description from extension meta

Карта на света заявление за деца и възрастни, които прави обучение за страни и континенти забавно.

Image from store Карта на света
Description from store Разгледайте света с " картата на света " Имате ли страст по география ? Намирате ли себе си безкрайно скитащи в търсене в интернет и четене на статии, написани на различни страни? Или , от друга страна ще се изправят пред труден момент помага с децата си " уроци по география ? В никакъв случай не се притеснявай повече , тук идва най-голямата ви водач и спасител - " картата на света " ап . Gear нагоре , да бъде следващият Христофор Колумб , започнете да използвате приложението и да завладее света ! За разлика от повечето други безсмислени игри, които консумират ценно време и ще ви даде нищо, но съжаление в замяна, " картата на света " е образователно приложение, което изключително ще подобри знанията си на страни в света . Всеки втори , който се занимават с тази брилянтна приложение ще ви помогне да утолите жаждата си за знания. Ideal да запазите вашите деца или ума си положително заета и се абсорбира в изучаването на света. Това приложение може да бъде много полезен за подобряване на общото знания, изисквано в интервюта за работа . Повечето от игрите картата се фокусира само върху популяризирането география и затова неизбежно се провалят , за да се стимулира вълнение за по-дълъг период между играчите . В противоречие на това , " The World Map ' ап обработва съществена доза привлекателност в съчетание с визуално привлекателни графики и анимации, внимателно балансирани с простота. Това знание базирана игра е толкова лесно да се играе . Всичко, което трябва да направите е да се занимаваме с държави с помощта на курсора и запаля паметта си , за да получите името на страната, в която са включени. За да направят живота ви по-лесно отговорът ще се появи в долния край на ап . За тези, които обичат да се изгради цялостно познаване на всяка страна в шестте най- важни континента , а именно Европа, Азия, Австралия, Северна Америка, Южна Америка и Африка могат специфично да изберете един континент и себе си предизвикателство ! Родителите, които искат да дадат на децата си нищо друго, освен най-доброто и физически лица обсесивно за география не пропускайте тази чудесна възможност . Осигурете на децата си с работа в свободното време , че ги държи умен и остър , докато ги прави щастливи. Изграждане на хоби, което ще лъсне знанията си на световните проучвания. Не забравяйте, нищо не може да се сравни с познания. Не се колебайте повече, да получите иновативни и предизвикателна " картата на света " приложението и го опита за себе си!

Latest reviews

  • (2018-12-14) Johan González: I can not uninstall it, the one that programmed this for extension is a stupid, or is an extension that steals information, please do not install it and help to report this extension. No puedo desinstalarlo, el que programó esto para la extensión es un pendejo, o es una extensión que roba información, por favor no lo instale y ayude a reportar esta extensión.
  • (2018-12-05) vishnu rao: Thanks for making me productive for free!
  • (2018-03-20) OllyDarcy: This hardly works! Sudan and Egypt are UNIFIED.
  • (2018-01-17) Erik Salvail: This program showed up out of nowhere... and will not delete! I feel like it is a malware or virus. Support has given zero help to get rid of this rouge extension. :(

Statistics

Installs
11,974
Category
Fun
Rating
2.8904 (73 votes)
Last update / version
2017-12-26 / 3.6
Listing languages

Links