extension ExtPose

Παγκόσμιος Χάρτης

Description from extension meta

Παγκόσμιος Χάρτης αίτηση για τα παιδιά και τους ενήλικες που κάνει τη μάθηση σχετικά με τις χώρες της ηπείρου και διασκέδαση.

Image from store Παγκόσμιος Χάρτης
Description from store Εξερευνήστε τον κόσμο με «The World Map » Έχετε ένα πάθος στη γεωγραφία ; Να βρείτε τον εαυτό σας ατέλειωτα περιπλάνηση στην περιήγηση στο διαδίκτυο και την ανάγνωση άρθρα που έχουν γραφτεί σε διαφορετικές χώρες; Ή από την άλλη πλευρά δεν θα έχει να αντιμετωπίσει μια δύσκολη στιγμή βοήθεια με τα μαθήματα γεωγραφίας των παιδιών σας ; Σε κάθε περίπτωση, μην ανησυχείτε πια , εδώ έρχεται απόλυτος οδηγός σας και να σας σώσει τη ζωή - «Ο Παγκόσμιος χάρτης » app . Gear up , είναι το επόμενο Χριστόφορος Κολόμβος , να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το app και να κατακτήσει τον κόσμο ! Σε αντίθεση με τα περισσότερα από τα άλλα ανούσια παιχνίδια που καταναλώνουν πολύτιμο χρόνο σας και να σας δώσει τίποτα, αλλά λύπη σε αντάλλαγμα , « Ο Παγκόσμιος χάρτης » είναι μια εκπαιδευτική εφαρμογή που θα βελτιώσουν πάρα πολύ τις γνώσεις σας σχετικά με τις χώρες του κόσμου . Κάθε ένας και κάθε δευτερόλεπτο που συμμετέχουν σε αυτό το λαμπρό εφαρμογή θα σας βοηθήσει να ξεδιψάσετε της γνώσης . Ιδανικό για να κρατήσετε τα παιδιά σας ή το μυαλό σας κατεχόμενα θετικά και απορροφάται στη μελέτη του κόσμου . Η εφαρμογή αυτή μπορεί επίσης να είναι πολύ χρήσιμη για τη βελτίωση των γενικών γνώσεων που απαιτούνται στις συνεντεύξεις εργασίας . Τα περισσότερα από τα παιχνίδια χάρτη εστιάζει μόνο στην εκλαΐκευση γεωγραφία και , ως εκ τούτου αναπόφευκτα αποτυγχάνουν να τονώσει τον ενθουσιασμό για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα μεταξύ των παικτών . Σε αντίθεση με αυτό , στον κόσμο Χάρτης ' εφαρμογή επεξεργάζεται ένα σημαντικό δόση της ελκυστικότητας σε συνδυασμό με οπτικά ελκυστικά γραφικά και κινούμενα σχέδια προσεκτικά με βάση με την απλότητα . Αυτό το παιχνίδι βασίζεται στη γνώση είναι τόσο εύκολο να παίξει . Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καθυστερήσει πάνω από χώρες που χρησιμοποιούν τον κέρσορα και να ανάψει τη μνήμη σας να πάρει το όνομα της χώρας στην οποία βρίσκεστε. Για να κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη η απάντηση θα εμφανιστεί στο κάτω άκρο του app . Για εκείνους που τους αρέσει να οικοδομήσουμε μια πλήρη γνώση για κάθε χώρα στα έξι πιο σημαντικά ηπείρους , δηλαδή η Ευρώπη , την Ασία , την Αυστραλία , τη Βόρεια Αμερική , τη Νότια Αμερική και την Αφρική μπορεί να επιλέξει συγκεκριμένα μια ήπειρο και να αμφισβητήσει τον εαυτό σας ! Οι γονείς που θέλουν να δώσουν τα παιδιά τους τίποτα, αλλά το καλύτερο και τα άτομα εμμονή για τη γεωγραφία , μην χάσετε αυτή τη μεγάλη ευκαιρία . Δώστε τα παιδιά σας με μια δραστηριότητα αναψυχής, που τους κρατά έξυπνα και απότομη , ενώ καθιστά ευτυχείς . Φτιάξτε ένα χόμπι που θα γυαλίσει τις γνώσεις σας για τον κόσμο μελέτες . Θυμηθείτε τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με τη γνώση . Μην διστάσετε πια, να πάρει την πρωτοποριακή και προκλητική app «Ο Παγκόσμιος χάρτης » και την εμπειρία για τον εαυτό σας !

Latest reviews

  • (2018-12-14) Johan González: I can not uninstall it, the one that programmed this for extension is a stupid, or is an extension that steals information, please do not install it and help to report this extension. No puedo desinstalarlo, el que programó esto para la extensión es un pendejo, o es una extensión que roba información, por favor no lo instale y ayude a reportar esta extensión.
  • (2018-12-05) vishnu rao: Thanks for making me productive for free!
  • (2018-03-20) OllyDarcy: This hardly works! Sudan and Egypt are UNIFIED.
  • (2018-01-17) Erik Salvail: This program showed up out of nowhere... and will not delete! I feel like it is a malware or virus. Support has given zero help to get rid of this rouge extension. :(

Statistics

Installs
12,049
Category
Fun
Rating
2.8904 (73 votes)
Last update / version
2017-12-26 / 3.6
Listing languages

Links