extension ExtPose

Karta svijeta

Description from extension meta

Karta svijeta Zahtjev za djecu i odrasle koji čini učenje o zemljama i kontinentima zabave.

Image from store Karta svijeta
Description from store Istražite svijet 'karti svijeta' Imate li strast u zemljopisu? Da li vam se beskrajno luta u pretraživanje interneta i čitati članke o različitim zemljama? Ili, s druge strane ti lice teško vrijeme pomaže sa svojom djecom 'lekcija iz zemljopisa? U svakom slučaju, ne brinite više, ovdje dolazi vaš krajnji vodič i čuvar života - 'svjetsku kartu' app. Gear, biti sljedeći Kristofor Kolumbo, početi koristiti aplikaciju i osvojiti svijet! Za razliku od većine drugih besmislenih igara koje troše svoje dragocjeno vrijeme i dati vam ništa osim žaljenja za uzvrat, "Karta svijeta 'je obrazovni app koji će neizmjerno poboljšati svoje znanje o zemljama u svijetu. Svaki drugi te se uključe u ovaj sjajan app će vam pomoći da se ugasiti žeđ za znanjem. Idealno zadržati svoju djecu ili svoje mišljenje pozitivno okupiran i apsorbira u proučavanju svijeta. Ovaj app također može biti vrlo koristan u poboljšanju općeg znanja potrebna za razgovor za posao. Većina igara karti fokusira samo na popularizaciji geografije i stoga neizbježno uspjeti potaknuti uzbuđenje na duži period među igračima. Kontradiktorno to, 'karti svijeta' app obrađuje bitnu dozu atraktivnosti u kombinaciji s vizualno privlačne grafike i animacije pažljivo uskladiti s jednostavnošću. Ova igra znanja temeljena je tako lako igrati. Sve što morate učiniti je zadržati iznad zemlje pomoću pokazivača i podmetnuti svoje pamćenje da se naziv zemlje u kojoj se na. Da bi vaš život lakšim odgovor će se pojaviti u donjem kraju app. Za one koji vole graditi temeljita znanja o svakoj zemlji na šest najvažnijih kontinenta, naime Europi, Aziji, Australiji, Sjevernoj Americi, Južnoj Americi i Africi posebno može odabrati kontinent i sami izazov! Roditelji koji žele dati svoj djeci ništa, ali najbolje i pojedinci opsesivno o geografiji ne propustite ovu veliku priliku. Osigurajte svoju djecu s slobodna aktivnost koja čuva ih pametno i oštar, a što ih rado. Izgradite hobi koji će ispolirati svoje znanje o svjetskim istraživanjima. Sjeti se ništa ne može biti u odnosu na znanje. Nemojte se ustručavati više, dobiti inovativni i izazovan 'svjetsku kartu' aplikaciju i to iskustvo za sebe!

Latest reviews

  • (2018-12-14) Johan González: I can not uninstall it, the one that programmed this for extension is a stupid, or is an extension that steals information, please do not install it and help to report this extension. No puedo desinstalarlo, el que programó esto para la extensión es un pendejo, o es una extensión que roba información, por favor no lo instale y ayude a reportar esta extensión.
  • (2018-12-05) vishnu rao: Thanks for making me productive for free!
  • (2018-03-20) OllyDarcy: This hardly works! Sudan and Egypt are UNIFIED.
  • (2018-01-17) Erik Salvail: This program showed up out of nowhere... and will not delete! I feel like it is a malware or virus. Support has given zero help to get rid of this rouge extension. :(

Statistics

Installs
11,974
Category
Fun
Rating
2.8904 (73 votes)
Last update / version
2017-12-26 / 3.6
Listing languages

Links