extension ExtPose

Wereldkaart

Description from extension meta

Kaart van de wereld een aanvraag voor kinderen en volwassenen die het leren over de landen en continent plezier.

Image from store Wereldkaart
Description from store Ontdek De Wereld Met 'The World Map' Heeft u een passie in de geografie? Heb je jezelf eindeloos dwalen in het surfen op het internet en het lezen van artikelen geschreven over de verschillende landen? Of aan de andere kant heb je een moeilijke tijd te helpen met uw kinderen de lessen aardrijkskunde worden geconfronteerd? In ieder geval geen zorgen meer te maken, hier komt uw ultieme gids en life saver - 'The World Map' app. Gear up, zijn de volgende Christopher Columbus, start met het gebruik van de app en de wereld te veroveren! In tegenstelling tot de meeste andere betekenisloze games die uw kostbare tijd consumeren en geven je alleen maar spijt voor terug, 'The World Map' is een educatieve app die enorm zal verbeteren van uw kennis over landen in de wereld. Elke seconde dat u zich in dit briljante app zal helpen om uw dorst van kennis te lessen. Ideaal om uw kinderen of je geest positief bezet en opgenomen in de studie van de wereld te houden. Deze app kan ook zeer nuttig zijn in het verbeteren van de algemene kennis vereist in sollicitatiegesprekken. Het merendeel van de kaart spellen richt zich alleen op het populariseren van geografie en daarom onvermijdelijk falen om opwinding te stimuleren voor een langere periode onder de spelers. Contrario, 'De wereld Kaart' app verwerkt een essentiële dosis van aantrekkelijkheid in combinatie met visueel aantrekkelijke graphics en animaties zorgvuldig uitgebalanceerd met eenvoud. Deze kennis gebaseerde spel is zo makkelijk om te spelen. Het enige wat je hoeft te doen is blijven hangen dan landen met uw cursor en ontsteken je geheugen om de naam van het land waar u bent op te krijgen. Om uw leven gemakkelijker te maken is het antwoord zal verschijnen in het onderste einde van de app. Voor degenen die graag een grondige kennis van alle landen in de zes belangrijkste continenten, te weten Europa, Azië, Australië, Noord-Amerika, Zuid-Amerika en Afrika te bouwen kan specifiek selecteer een continent en daag jezelf! Ouders die willen dat hun kinderen niets dan het allerbeste en individuen obsessief over geografie geven niet missen deze geweldige kans. Zorg voor uw kind met een vrijetijdsbesteding die ze slim en scherp tijdens het maken van hen gelukkig houdt. Bouw een hobby die uw kennis zal poetsen op wereldoriëntatie. Herinner niets kan worden vergeleken kennis. Aarzel niet langer, krijgen de innovatieve en uitdagende 'The World Map' app en ervaar het zelf!

Latest reviews

  • (2018-12-14) Johan González: I can not uninstall it, the one that programmed this for extension is a stupid, or is an extension that steals information, please do not install it and help to report this extension. No puedo desinstalarlo, el que programó esto para la extensión es un pendejo, o es una extensión que roba información, por favor no lo instale y ayude a reportar esta extensión.
  • (2018-12-05) vishnu rao: Thanks for making me productive for free!
  • (2018-03-20) OllyDarcy: This hardly works! Sudan and Egypt are UNIFIED.
  • (2018-01-17) Erik Salvail: This program showed up out of nowhere... and will not delete! I feel like it is a malware or virus. Support has given zero help to get rid of this rouge extension. :(

Statistics

Installs
11,974
Category
Fun
Rating
2.8904 (73 votes)
Last update / version
2017-12-26 / 3.6
Listing languages

Links