extension ExtPose

Ворлд Мап

Description from extension meta

Ворлд Мап апликација за децу и одрасле који чини учење о земљама и континента забаве.

Image from store Ворлд Мап
Description from store Истражите свет са 'мапи света' Да ли имате страст у географију? Да ли вам се бескрајно лута у интернет претраживање и читање чланака писане на различитим земљама? Или с друге стране да ли се суочавају тешко време помаже са географије лекција ваше деце? У сваком случају више не брините, овде долази ваш крајњи водич и живот савер - 'карти света "цца. Геар горе, бити следећи Кристофер Колумбо, почнете да користите апликацију и освојити свет! За разлику од већине других бесмислених игара који троше своје драгоцено време и дати вам ништа осим жаљењем заузврат, "Светска мапа" ​​је образовни апликација која ће неизмерно побољшати своје знање о земљама у свету. Сваки други ти се укључе у овој бриљантној апликација ће вам помоћи да се угасити жеђ знања. Идеалан за децу или држите свој ум позитивно окупирана и апсорбује у проучавању света. Ова апликација такође може бити од велике помоћи у побољшању општег знања неопходна у разговорима за посао. Већина карте игара фокусира само на популаризацији географију и стога неизбежно не стимулишу узбуђење на дужи период међу играчима. Противно томе, 'света мап' апликација обрађује битну дозу атрактивности комбинацији са визуелно привлачан графике и анимације пажљиво избалансирана са једноставношћу. Ово знање заснива игра је тако лако играти. Све што треба да урадите је да боравим у земљама користећи курсор и запалио своју меморију да добију име земље у коју су на. Да би ваш живот лакшим одговор ће се појавити у доњем крају апликације. За оне који воле да се изгради темељно знање о свакој земљи у шест најважнијих континената, односно Европи, Азији, Аустралији, Северној Америци, Јужној Америци и Африци посебно да изаберете континент и изазов себе! Родитељи који желе да дају своју децу само најбоље и појединци опсесивно о географији не пропустите ову велику прилику. Обезбедите своју децу са слободне активности који их паметно и оштар, док чинећи их срећним. Изградите хоби који ће пољски своје знање о светским студијама. Запамти ништа не може да се пореди са знањем. Не оклевајте више, добити иновативно и изазован 'карти света "апликацију и искусите сами!

Latest reviews

  • (2018-12-14) Johan González: I can not uninstall it, the one that programmed this for extension is a stupid, or is an extension that steals information, please do not install it and help to report this extension. No puedo desinstalarlo, el que programó esto para la extensión es un pendejo, o es una extensión que roba información, por favor no lo instale y ayude a reportar esta extensión.
  • (2018-12-05) vishnu rao: Thanks for making me productive for free!
  • (2018-03-20) OllyDarcy: This hardly works! Sudan and Egypt are UNIFIED.
  • (2018-01-17) Erik Salvail: This program showed up out of nowhere... and will not delete! I feel like it is a malware or virus. Support has given zero help to get rid of this rouge extension. :(

Statistics

Installs
12,049
Category
Fun
Rating
2.8904 (73 votes)
Last update / version
2017-12-26 / 3.6
Listing languages

Links