extension ExtPose

Hartă a lumii

Description from extension meta

Harta lumii o cerere pentru copii și adulți, care face procesul de învățare despre țări și continent distracție.

Image from store Hartă a lumii
Description from store Exploreaza lumea cu "Harta Mondială" Ai o pasiune în geografie? Nu te găsești nesfârșit rătăcind în navigarea pe internet și citesc articole scrise în diferite țări? Sau pe de altă parte, nu se confruntă cu o perioadă dificilă ajută cu lecțiile de geografie copiilor tăi "? În orice caz, nu mai ai griji, aici vine ghidul tau final și economizor de viață - "Harta Lumii" app. Gear sus, să fie următoarea Cristofor Columb, începe să utilizați aplicația și a cuceri lumea! Spre deosebire de majoritatea celorlalte jocuri lipsite de sens care consumă timp prețios și vă va oferi nimic, dar regret în schimb, "Harta Lumii" este o aplicație educațională care va îmbunătăți foarte mult cunoștințele pe țări din lume. Fiecare secundă pe care se angajeze în această aplicație genial va ajuta pentru a potoli setea de cunoaștere. Ideal pentru a păstra copiii dumneavoastră sau mintea ocupată și absorbit în studiul lumii pozitiv. Aceasta aplicatie poate fi, de asemenea, de foarte mare ajutor în îmbunătățirea cunoștințelor generale necesare în interviuri de locuri de muncă. Cele mai multe dintre hartă jocuri se concentrează doar pe popularizarea geografie și, prin urmare, nu în mod inevitabil pentru a stimula entuziasm pentru o perioadă mai lungă între jucători. Contrazice aceasta, "World Map" app procesează o doză esențial de atractivitate combinat cu o grafică atrăgătoare vizual și animații atent echilibrate cu simplitate. Acest joc bazată pe cunoaștere este atât de ușor de a juca. Tot ce trebuie să faceți este să leneviți pe țări, folosind cursorul și Kindle de memorie pentru a obține numele țării în care vă aflați. Pentru a face viața mai ușoară răspunsul va apărea în capătul de jos al aplicației. Pentru cei cărora le place să construiască o cunoaștere aprofundată cu privire la fiecare țară în cele șase continente cele mai importante, și anume Europa, Asia, Australia, America de Nord, America de Sud și Africa posibilitatea de a selecta în mod specific un continent și provocare-te! Părinții care doresc să-și dea nimic, copii, dar cele mai bune și foarte persoane obsesiv despre geografie, nu ratați această oportunitate. Oferi copiilor tăi, cu o activitate de petrecere a timpului liber care îi ține inteligent și ascuțit în timp ce le face fericit. Construi un hobby care va lustrui cunoștințele pe studii mondiale. Amintiți-vă, nimic nu poate fi comparat cu cunoștințe. Nu mai ezitati, obține app "Harta Lumii", inovatoare și provocatoare experiență și-l pentru tine!

Latest reviews

  • (2018-12-14) Johan González: I can not uninstall it, the one that programmed this for extension is a stupid, or is an extension that steals information, please do not install it and help to report this extension. No puedo desinstalarlo, el que programó esto para la extensión es un pendejo, o es una extensión que roba información, por favor no lo instale y ayude a reportar esta extensión.
  • (2018-12-05) vishnu rao: Thanks for making me productive for free!
  • (2018-03-20) OllyDarcy: This hardly works! Sudan and Egypt are UNIFIED.
  • (2018-01-17) Erik Salvail: This program showed up out of nowhere... and will not delete! I feel like it is a malware or virus. Support has given zero help to get rid of this rouge extension. :(

Statistics

Installs
12,008
Category
Fun
Rating
2.8904 (73 votes)
Last update / version
2017-12-26 / 3.6
Listing languages

Links