extension ExtPose

Табла (delisted)

CRX id

abcpgpbpbgdmokcicmjabijiomfafffh-

Description from extension meta

Играйте класическата Табла игра безплатно

Image from store Табла
Description from store Търсите ли онлайн игра, която не само е забавна, но и те кара да мислиш критично? След това сте на правилното място, тук имаме табла за игри. Традиционно това е игра на дъска, чийто произход може да бъде проследен преди хиляди години. Но днес, в съвременните времена, сега се предлага като онлайн игра, за да се изравни с променящите се времена. Точно като традиционната игра на дъска, онлайн табла има същите правила. Играе се и от двама играчи: или играете срещу компютър или срещу някой друг, който също е онлайн, но може и да не е в същата област, в която играете. На всеки от играчите се дават петнадесет фигури и ще се редуват в зависимост от резултата от завоя. Когато играете тази игра, е важно да имате добра стратегия, в която лесно да променяте, докато играта се развива в зависимост от движенията на противника ви. Победител се обявява само когато един от играчите е в състояние напълно да премести всичките си петнадесет парчета от дъската. Въпреки това печеленето на играта не е толкова лесно, колкото изглежда. Една игра на табла може да отнеме между пет до шестдесет минути, в зависимост от стратегията и тактиката на играча и техния късмет, след като хвърлят заровете. Тази игра наистина е добра възможност за възрастни и деца да тренират умовете си и да видят колко са щастливи. Игрите на игралните игри са били много популярни в миналото. Въпреки това, поради развитието на интернет, тези традиционни игри бяха изключени, включително и на борда на игри. Различни онлайн игри, които са предпочитани от много възрастни и деца, са ги заменили. Онлайн игрите разработчици са забелязали това, като по този начин решиха да включат тези традиционни игри онлайн, като направиха онлайн версия. И на популярните игри, които имат сега, онлайн версия е табла. Това е може би една от най-старите известни игри, които датират от близо 5000 години. Играта табла може да бъде проста на пръв поглед. Но когато играете играта, това е времето, когато ще разберете, че това не е игра за слабите. С това искам да кажа, играчите на тази игра трябва да имат бързо мислене, стратегическо планиране и унция късмет. Тази игра се играе между двама играчи, всеки от които има петнадесет парчета, които ще излязат извън борда. Когато един играч напълно премества всичките си 15 парчета от дъската, той печели играта. Тази игра е събрала интереса на много деца и възрастни, защото тренира ума им да мислят критично, за да надхитрят противника си. Играчите трябва да имат отлична стратегия, тактика и познания за бързо отчитане и вероятност. Всъщност табла за игри, макар и традиционно, вече стана много популярна в онлайн общността, където можете да играете сами срещу компютър или да имате турнир срещу истински човек, който също е онлайн.

Latest reviews

 • (2019-12-07) Necati Turgut: çok başarılı değil
 • (2019-01-22) Enes Çoban: Oyun bilgisayarla veya yanındaki biriyle oynanılıyor. Online bir oyun değil. Üstelik grafikleri çok kötü.
 • (2018-10-06) Christian Granz: Zu einfach
 • (2018-08-19) Sarah Lart: not very exciting, no options for advanced or complaex games
 • (2018-08-16) Unable Rogue: This is a fun game but it doesn't have an undo button. It needs an undo button. Please developer add an undo button!
 • (2018-06-03) Ingo Thomas: A tad slow, not so smart/hard, and it froze on me once. But it's a truly great Backgammon version. All stars deserved and highly recommended.
 • (2018-05-22) Sadiq Moha: This app is very enjoyable. Nice graphics.
 • (2018-04-30) franck couturo: This is fun game. New to me but it was a good entertainment for me.
 • (2018-04-18) Steve D. Clayton: This game is a good mix of strategy and luck. I love this!
 • (2018-04-07) Nikola Kalinic: Love the game.
 • (2018-03-26) Komal Jut: A game of skill and strategy and I love the fun!

Statistics

Installs
4,798 history
Category
Fun
Rating
4.0 (37 votes)
Last update / version
2019-01-18 / 2.6
Listing languages

Links