extension ExtPose

Бацкгаммон (delisted)

CRX id

abcpgpbpbgdmokcicmjabijiomfafffh-

Description from extension meta

Играјте класични Бацкгаммон Гаме бесплатно

Image from store Бацкгаммон
Description from store Да ли тражите онлине игру која није само забавна, већ и вас чини критички? Онда сте на правом месту, овде имамо игру за бацкгаммон. Традиционално, то је игра на табли чије се порекло може пратити пре више хиљада година. Али данас, у модерним временима, сада је доступан као онлине игра како би се изједначио са променљивим временима. Као и традиционална игра на табли, онлине бацкгаммон има иста правила. Такође играју два играча: било да играте против компјутера или против неког другог који је такође онлине, али можда не мора бити на истом подручју на којем играте. Сваком играчу добија се петнаест комада и наизменично се креће у зависности од резултата ролне коцке. Када играте ову игру, важно је имати добру стратегију у којој можете лако да измените како игра напредује у зависности од потеза противника. Победник се проглашава једино када један од играча може у потпуности да премести све своје петнаест комада са плоче. Међутим, победа у игри није тако једноставна као што изгледа. Једна игра бацкгаммон-а може трајати од пет до шестдесет минута у зависности од стратегије и тактике играча и њихове среће, након што се играју са коцкама. Ова игра је заиста добра прилика за одрасле и дјецу подједнако да се усавршавају и виде како им је срећа. Игрице за игру су биле веома популарне у прошлости. Међутим, због развоја интернета, ове традиционалне игре су искључене укључујући игре на плочи. Разне онлајн игре које преферирају многи одрасли и дјеца подједнако су их замијенили. Онлине програмери су то приметили, стога су одлучили да укључе те традиционалне игре на интернету путем онлајн верзије. И популарних друштвених игара које сада имају, онлине верзија је бацкгаммон. То је можда једна од најстаријих познатих друштвених игара које се враћају на скоро 5.000 година. Бацкгаммон игре може бити једноставан на први поглед. Али када играте игру, то је време када схватите да то није игра за слабе. Овим, мислим, играчи ове игре требају имати брзо размишљање, стратешко планирање и унцу среће. Ова игра се игра између два играча, од којих свака има петнаест комада које ће се преселити из табеле. Када играч потпуно пресели све своје 15 комада са табеле, он победи у игри. Ова игра је освојила интерес многих дјеце и одраслих, јер се тренира да размишљају критички како би превазишли свог противника. Играчи треба да имају одличну стратегију, тактику и знање у брзом броју и вероватноћи. Заиста, игра бацкгаммон, иако је некада била традиционална, постала је веома популарна у онлине заједници у којој можете играти сами против компјутера или имати турнир против стварне особе која је такође онлине.

Latest reviews

 • (2019-12-07) Necati Turgut: çok başarılı değil
 • (2019-01-22) Enes Çoban: Oyun bilgisayarla veya yanındaki biriyle oynanılıyor. Online bir oyun değil. Üstelik grafikleri çok kötü.
 • (2018-10-06) Christian Granz: Zu einfach
 • (2018-08-19) Sarah Lart: not very exciting, no options for advanced or complaex games
 • (2018-08-16) Unable Rogue: This is a fun game but it doesn't have an undo button. It needs an undo button. Please developer add an undo button!
 • (2018-06-03) Ingo Thomas: A tad slow, not so smart/hard, and it froze on me once. But it's a truly great Backgammon version. All stars deserved and highly recommended.
 • (2018-05-22) Sadiq Moha: This app is very enjoyable. Nice graphics.
 • (2018-04-30) franck couturo: This is fun game. New to me but it was a good entertainment for me.
 • (2018-04-18) Steve D. Clayton: This game is a good mix of strategy and luck. I love this!
 • (2018-04-07) Nikola Kalinic: Love the game.
 • (2018-03-26) Komal Jut: A game of skill and strategy and I love the fun!

Statistics

Installs
4,798 history
Category
Fun
Rating
4.0 (37 votes)
Last update / version
2019-01-18 / 2.6
Listing languages

Links