extension ExtPose

backgammon (delisted)

CRX id

abcpgpbpbgdmokcicmjabijiomfafffh-

Description from extension meta

Spil det klassiske Backgammon Game gratis

Image from store backgammon
Description from store Leder du efter et online spil, der ikke kun er sjovt, men også får dig til at tænke kritisk? Så er du på det rigtige sted, her har vi spillet backgammon. Traditionelt er det et brætspil, hvis oprindelse kan spores for tusindvis af år siden. Men i moderne dage er den nu tilgængelig som et online spil for at kunne leve op til de skiftende tider. Ligesom det traditionelle brætspil har online backgammon de samme regler. Det spilles også af to spillere: Du spiller enten mod en computer eller mod en anden, der også er online, men kan ikke nødvendigvis være i samme område, hvor du spiller. Hver af spillerne får femten stykker og vil skiftevis tage et skridt afhængigt af resultatet af terningens rulle. Når du spiller dette spil, er det vigtigt at have en god strategi, hvor du nemt kan ændre, da spillet skrider frem afhængigt af bevægelserne i din modstander. En vinder erklæres kun, når en af ​​spillerne er i stand til helt at flytte alle deres femten stykker af bordet. Men at vinde spillet er ikke så nemt som det kan synes. Et enkelt spil backgammon kan tage mellem fem og tres minutter afhængigt af spillerens strategi og taktik og deres held, når de ruller terningerne. Dette spil er faktisk en god mulighed for både voksne og børn at træne deres tanker og se, hvor heldige de er. Spillebrætspil har været meget populært i fortiden. Men på grund af udviklingen af ​​internettet er disse traditionelle spil blevet udeladt, herunder brætspilene. Forskellige onlinespil, som foretrækkes af mange voksne og børn, har erstattet dem. Online-spiludviklere har bemærket det, og derfor besluttede de at indarbejde de traditionelle brætspil online ved at lave en online-version. Og af de populære brætspil, der har nu, er en online version backgammon. Det er måske et af de ældste kendte brætspil, der går tilbage til næsten 5.000 år. Spillet backgammon kan være simpelt ved første øjekast. Men når du kommer til at spille spillet, er det tid, du vil indse, at det ikke er et spil for de svage. Ved dette mener jeg, at spillere i dette spil skal have hurtig tænkning, strategisk planlægning og en ounce held. Dette spil spilles mellem to spillere, hver med femten stykker, som de vil flytte ud af bordet. Når en spiller helt bevæger alle sine 15 stykker af bordet, vinder han spillet. Dette spil har skabt interesse for mange børn og voksne, fordi det har deres tanker at tænke kritisk for at smide deres modstander ud. Spillere bør have en fremragende strategi, taktik og viden om hurtig tælling og sandsynlighed. Faktisk er spillet backgammon, selv om det var engang traditionelt, nu blevet meget populært i online-fællesskabet, hvor du kan spille selv mod en computer eller have en turnering mod en ægte person, der også er online.

Latest reviews

 • (2019-12-07) Necati Turgut: çok başarılı değil
 • (2019-01-22) Enes Çoban: Oyun bilgisayarla veya yanındaki biriyle oynanılıyor. Online bir oyun değil. Üstelik grafikleri çok kötü.
 • (2018-10-06) Christian Granz: Zu einfach
 • (2018-08-19) Sarah Lart: not very exciting, no options for advanced or complaex games
 • (2018-08-16) Unable Rogue: This is a fun game but it doesn't have an undo button. It needs an undo button. Please developer add an undo button!
 • (2018-06-03) Ingo Thomas: A tad slow, not so smart/hard, and it froze on me once. But it's a truly great Backgammon version. All stars deserved and highly recommended.
 • (2018-05-22) Sadiq Moha: This app is very enjoyable. Nice graphics.
 • (2018-04-30) franck couturo: This is fun game. New to me but it was a good entertainment for me.
 • (2018-04-18) Steve D. Clayton: This game is a good mix of strategy and luck. I love this!
 • (2018-04-07) Nikola Kalinic: Love the game.
 • (2018-03-26) Komal Jut: A game of skill and strategy and I love the fun!

Statistics

Installs
4,798 history
Category
Fun
Rating
4.0 (37 votes)
Last update / version
2019-01-18 / 2.6
Listing languages

Links