extension ExtPose

Backgammon (delisted)

CRX id

abcpgpbpbgdmokcicmjabijiomfafffh-

Description from extension meta

Spela det klassiska Backgammon Game gratis

Image from store Backgammon
Description from store Letar du efter ett onlinespel som inte bara är roligt men också gör att du tänker kritiskt? Då är du på rätt ställe, här har vi spelet backgammon. Traditionellt är det ett brädspel vars ursprung kan spåras för tusentals år sedan. Men idag är det idag tillgängligt som ett onlinespel för att kunna jämföras med de olika tiderna. Precis som det traditionella brädspelet har online-backgammon samma regler. Det spelas också av två spelare: antingen spelar du mot en dator eller mot någon annan som också är online men kanske inte nödvändigtvis ligger i samma område där du spelar. Var och en av spelarna får femton bitar och kommer växelvis att ta ett drag beroende på resultatet av tärningen. När du spelar detta spel är det viktigt att ha en bra strategi där du enkelt kan modifiera när spelet utvecklas beroende på motståndarens rörelser. En vinnare deklareras endast när en av spelarna kan helt flytta alla sina femton bitar från styrelsen. Att vinna spelet är dock inte så enkelt som det kan tyckas. Ett enda spel av backgammon kan ta mellan fem och sextio minuter beroende på spelarens strategi och taktik och deras lycka när de rullar tärningarna. Det här spelet är verkligen ett bra tillfälle för både vuxna och barn att träna sina tankar och se hur lyckligt de är. Att spela brädspel har varit mycket populärt i det förflutna. Men på grund av utvecklingen av internet har dessa traditionella spel blivit utelämnade, inklusive brädspel. Olika online-spel som föredras av många vuxna och barn har ersatt dem. Online-spelutvecklare har lagt märke till detta, så de bestämde sig för att införliva de traditionella brädspelen online genom att göra en online-version. Och av de populära brädspel som har nu, är en online-version backgammon. Det är kanske ett av de äldsta kända brädspel som går tillbaka till nästan 5000 år. Spelet backgammon kan vara enkelt vid första anblicken. Men när du kommer att spela spelet är det dags att du kommer inse att det inte är ett spel för de svaga. Med detta menar jag att spelare i detta spel borde ha snabbt tänkande, strategisk planering och otur av lycka. Detta spel spelas mellan två spelare, var och en har femton bitar som de kommer att flytta ut ur brädet. När en spelare helt flyttar alla sina 15 bitar från brädet, vinner han spelet. Detta spel har garner många barns och vuxnas intresse eftersom det tränar sig för att tänka kritiskt för att slänga ut sin motståndare. Spelare bör ha en utmärkt strategi, taktik och kunskap i snabbräkning och sannolikhet. Spelets backgammon, trots att det var en gång traditionellt, har nu blivit mycket populärt i nätverket där du kan spela själv mot en dator eller ha en turnering mot en riktig person som också är online.

Latest reviews

 • (2019-12-07) Necati Turgut: çok başarılı değil
 • (2019-01-22) Enes Çoban: Oyun bilgisayarla veya yanındaki biriyle oynanılıyor. Online bir oyun değil. Üstelik grafikleri çok kötü.
 • (2018-10-06) Christian Granz: Zu einfach
 • (2018-08-19) Sarah Lart: not very exciting, no options for advanced or complaex games
 • (2018-08-16) Unable Rogue: This is a fun game but it doesn't have an undo button. It needs an undo button. Please developer add an undo button!
 • (2018-06-03) Ingo Thomas: A tad slow, not so smart/hard, and it froze on me once. But it's a truly great Backgammon version. All stars deserved and highly recommended.
 • (2018-05-22) Sadiq Moha: This app is very enjoyable. Nice graphics.
 • (2018-04-30) franck couturo: This is fun game. New to me but it was a good entertainment for me.
 • (2018-04-18) Steve D. Clayton: This game is a good mix of strategy and luck. I love this!
 • (2018-04-07) Nikola Kalinic: Love the game.
 • (2018-03-26) Komal Jut: A game of skill and strategy and I love the fun!

Statistics

Installs
4,798 history
Category
Fun
Rating
4.0 (37 votes)
Last update / version
2019-01-18 / 2.6
Listing languages

Links