extension ExtPose

Backgammon (delisted)

CRX id

abcpgpbpbgdmokcicmjabijiomfafffh-

Description from extension meta

Igrajte klasično Backgammon Game brezplačno

Image from store Backgammon
Description from store Iščete spletno igro, ki ni samo zabavna, temveč tudi kritično razmišlja? Potem ste na pravem mestu, tu imamo igro backgammon. Tradicionalno je igra na krovu, katere izvor je mogoče izslediti na tisoče let nazaj. Toda danes, v sodobnem času, je sedaj na voljo kot spletna igra, da se lahko spreminja s spreminjajočimi se časi. Tako kot tradicionalna igra na spletu, online backgammon ima enaka pravila. Igrajo ga tudi dva igralca: igrate se proti računalniku ali proti drugemu, ki je tudi na spletu, vendar morda ni nujno, da je na istem območju, kjer igrate. Vsakemu igralcu dobi petnajst koščkov in se izmenično premakne glede na rezultat kocke. Pri igranju te igre je pomembno, da imate dobro strategijo, v kateri lahko enostavno spreminjate igro, odvisno od premikov nasprotnika. Zmagovalec je razglašen samo, če je eden od igralcev sposoben popolnoma premakniti vse svoje petnajst delov s plošče. Vendar zmaga v igri ni tako enostavna, kot se zdi. Ena igra backgammona lahko traja od pet do šestdeset minut, odvisno od igralčeve strategije in taktike ter njihove sreče, ko se vrnejo kocke. Ta igra je res dobra priložnost za odrasle in otroke, da se naučijo svoje misli in videli, kako srečni so. Igre z igranjem iger so bile v preteklosti zelo priljubljene. Vendar pa so zaradi razvijanja interneta te tradicionalne igre izključene, vključno s programi za družabne igre. Različne spletne igre, ki so jih mnogi odrasli in otroci podobno zamenjali. Razvijalci spletnih iger so to opazili, zato so se odločili, da te tradicionalne igre na spletu vključijo s spletno različico. In od priljubljenih družabnih iger, ki imajo zdaj, online različica je backgammon. Morda je ena najstarejših znanih družabnih iger, ki segajo že skoraj 5000 let. Backgammon igre je na prvi pogled preprost. Toda, ko boste igrali igro, se boste spoznali, da to ni igra za šibke. S tem mislim, igralci te igre bi morali imeti hitro razmišljanje, strateško načrtovanje in unčo sreče. Ta igra se igra med dvema igralca, od katerih vsak ima petnajst koščkov, ki jih bodo premaknili iz tabele. Ko igralec popolnoma premakne vse svoje 15 koščk s table, zmaga na tekmi. Ta igra je pridobila zanimanje mnogih otrok in odraslih, ker vzgaja svoj um, da razmišljajo kritično, da bi presegli nasprotnika. Igralci morajo imeti odlično strategijo, taktiko in znanje pri hitro štetju in verjetnosti. Igra za backgammon, čeprav je bila nekoč tradicionalna, je postala zelo priljubljena v spletni skupnosti, v kateri lahko igrate sami proti računalniku ali imate turnir proti resnični osebi, ki je tudi na spletu.

Latest reviews

 • (2019-12-07) Necati Turgut: çok başarılı değil
 • (2019-01-22) Enes Çoban: Oyun bilgisayarla veya yanındaki biriyle oynanılıyor. Online bir oyun değil. Üstelik grafikleri çok kötü.
 • (2018-10-06) Christian Granz: Zu einfach
 • (2018-08-19) Sarah Lart: not very exciting, no options for advanced or complaex games
 • (2018-08-16) Unable Rogue: This is a fun game but it doesn't have an undo button. It needs an undo button. Please developer add an undo button!
 • (2018-06-03) Ingo Thomas: A tad slow, not so smart/hard, and it froze on me once. But it's a truly great Backgammon version. All stars deserved and highly recommended.
 • (2018-05-22) Sadiq Moha: This app is very enjoyable. Nice graphics.
 • (2018-04-30) franck couturo: This is fun game. New to me but it was a good entertainment for me.
 • (2018-04-18) Steve D. Clayton: This game is a good mix of strategy and luck. I love this!
 • (2018-04-07) Nikola Kalinic: Love the game.
 • (2018-03-26) Komal Jut: A game of skill and strategy and I love the fun!

Statistics

Installs
4,798 history
Category
Fun
Rating
4.0 (37 votes)
Last update / version
2019-01-18 / 2.6
Listing languages

Links