extension ExtPose

backgammon (delisted)

CRX id

abcpgpbpbgdmokcicmjabijiomfafffh-

Description from extension meta

Spill det klassiske Backgammon Game gratis

Image from store backgammon
Description from store Leter du etter et online spill som ikke bare er morsomt, men også gjør at du tenker kritisk? Da er du på rett sted, her har vi spillet backgammon. Tradisjonelt er det et brettspill hvis opprinnelse kan spores for tusenvis av år siden. Men i dag, i moderne tider, er det nå tilgjengelig som et online spill for å komme i nivå med de skiftende tider. På samme måte som det tradisjonelle brettspillet, har online backgammon samme regler. Det spilles også av to spillere: enten spiller du mot en datamaskin eller mot noen andre som også er online, men kan ikke nødvendigvis være i samme område hvor du spiller. Hver av spillerne får femten stykker og vil alternativt ta et trekk, avhengig av resultatet av terningen. Når du spiller dette spillet, er det viktig å ha en god strategi der du enkelt kan endre seg etter hvert som spillet utvikler seg, avhengig av bevegelsene til motstanderen din. En vinner er kunngjort når en av spillerne er i stand til helt å flytte alle sine femten stykker av bordet. Men å vinne spillet er ikke så enkelt som det kan virke. Et enkelt spill av backgammon kan ta mellom fem og seksti minutter, avhengig av spillerens strategi og taktikk og deres lykke når de ruller terningene. Dette spillet er faktisk en god mulighet for både voksne og barn å trene sine tanker og se hvor heldig de er. Spillebrettspill har vært veldig populært i fortiden. Men på grunn av utviklingen av internett har disse tradisjonelle spillene blitt utelatt, inkludert brettspill. Ulike online spill som er foretrukket av mange voksne og barn, har erstattet dem. Online spillutviklere har lagt merke til dette, og dermed bestemte de seg for å inkorporere de tradisjonelle brettspillene på nettet ved å lage en online-versjon. Og av de populære brettspillene som har nå, er en online versjon backgammon. Det er kanskje en av de eldste kjente brettspillene som går tilbake til nesten 5000 år. Spillet backgammon kan være enkelt ved første øyekast. Men når du kommer til å spille spillet, er det den tiden du vil innse at det ikke er et spill for de svake. Ved dette mener jeg at spillere i dette spillet skal ha rask tenkning, strategisk planlegging og et unse lykke. Dette spillet spilles mellom to spillere, hver med femten stykker som de vil bevege seg ut av brettet. Når en spiller helt flytter alle sine 15 stykker av brettet, vinner han spillet. Dette spillet har fått interesse for mange barn og voksne, fordi det har tenkt seg å tenke kritisk for å slå ut deres motstander. Spillere bør ha en utmerket strategi, taktikk og kunnskap i rask telling og sannsynlighet. Faktisk, spillet backgammon, selv om det var en gang tradisjonelle, har nå blitt veldig populært i nettverket der du kan spille selv mot en datamaskin eller ha en turnering mot en ekte person som også er online.

Latest reviews

 • (2019-12-07) Necati Turgut: çok başarılı değil
 • (2019-01-22) Enes Çoban: Oyun bilgisayarla veya yanındaki biriyle oynanılıyor. Online bir oyun değil. Üstelik grafikleri çok kötü.
 • (2018-10-06) Christian Granz: Zu einfach
 • (2018-08-19) Sarah Lart: not very exciting, no options for advanced or complaex games
 • (2018-08-16) Unable Rogue: This is a fun game but it doesn't have an undo button. It needs an undo button. Please developer add an undo button!
 • (2018-06-03) Ingo Thomas: A tad slow, not so smart/hard, and it froze on me once. But it's a truly great Backgammon version. All stars deserved and highly recommended.
 • (2018-05-22) Sadiq Moha: This app is very enjoyable. Nice graphics.
 • (2018-04-30) franck couturo: This is fun game. New to me but it was a good entertainment for me.
 • (2018-04-18) Steve D. Clayton: This game is a good mix of strategy and luck. I love this!
 • (2018-04-07) Nikola Kalinic: Love the game.
 • (2018-03-26) Komal Jut: A game of skill and strategy and I love the fun!

Statistics

Installs
4,798 history
Category
Fun
Rating
4.0 (37 votes)
Last update / version
2019-01-18 / 2.6
Listing languages

Links