extension ExtPose

Backgammon (delisted)

CRX id

abcpgpbpbgdmokcicmjabijiomfafffh-

Description from extension meta

Pelaa klassista Backgammon-peliä ilmaiseksi

Image from store Backgammon
Description from store Etsitkö verkkopeliä, joka ei ole pelkästään hauskaa vaan myös luulet kriittisesti? Sitten olet oikeassa paikassa, tässä meillä on peli backgammon. Perinteisesti se on lautapeli, jonka alkuperää voidaan jäljittää tuhansia vuosia sitten. Mutta nykyään, nykyajanakin, se on nyt saatavilla verkkopelinä, jotta se voidaan tasata muuttuvilla ajoilla. Aivan kuten perinteinen lautapeli, online backgammonilla on samat säännöt. Sitä pelaavat myös kaksi pelaajaa: joko pelaat tietokonetta vastaan ​​tai jonkun toisen kanssa, joka on myös verkossa, mutta ei välttämättä ole samalla alueella, jossa pelaat. Jokaiselle pelaajalle annetaan viisitoista kappaletta ja vuorotellen siirtää riippuen nopan rullasta. Kun pelaat tätä peliä, on tärkeää, että sinulla on hyvä strategia, jossa voit helposti muokata, kun peli etenee vastustajansi liikkeistä riippuen. Voittaja ilmoitetaan vain, kun yksi pelaajista pystyy siirtämään kaikki viidentoista kappaletta kokonaan. Pelin voittaminen ei kuitenkaan ole niin helppoa kuin saattaa näyttää. Yksittäinen backgammon peli voi kestää viidestä kuuteenkymmeneen minuuttiin riippuen pelaajan strategiasta ja taktiikoista ja heidän onneistaan, kun he tekevät nopan. Tämä peli on todellakin hyvä tilaisuus aikuisille ja lapsille kouluttaa mielensä ja nähdä kuinka onnekas he ovat. Pelipelien pelaaminen on ollut suosittua aiemmin. Internetin kehittämisen vuoksi nämä perinteiset pelit on kuitenkin jätetty pois, mukaan lukien lautapelit. Monet online-pelit, joita monet aikuiset ja lapset suosivat, ovat korvanneet ne. Verkkopelaajat ovat huomanneet tämän, joten he päättivät sisällyttää nämä perinteiset lautapelit verkossa tekemällä online-version. Ja suosituista lautapeleistä, jotka nyt ovat online-versio on backgammon. Se on ehkä yksi vanhimmista tunnetuista lautapeleistä, jotka ovat peräisin lähes 5000 vuotta. Pelin backgammon voi olla yksinkertainen ensisilmäyksellä. Mutta kun pääset pelaamaan peliä, silloin ymmärrät, ettei se ole heikkoa peliä. Tällä tarkoitan, tämän pelin pelaajilla on oltava nopea ajattelu, strateginen suunnittelu ja onni onneksi. Tätä peliä pelataan kahden pelaajan kesken, joista jokaisella on viisitoista kappaletta, joista he siirtyvät laudalta. Kun pelaaja siirtää kokonaan kaikki 15 kpl pois kortilta, hän voittaa pelin. Tämä peli on kerännyt monien lasten ja aikuisten mielenkiintoa, koska se kouluttaa mieltään ajattelemaan kriittisesti, jotta se kummittelee vastustajansa. Pelaajilla tulee olla erinomainen strategia, taktiikat ja tietämys nopeasta laskennasta ja todennäköisyydestä. Itse asiassa peli backgammon, vaikka se oli kerran perinteinen, on nyt tullut erittäin suosittua online-yhteisö, jossa voit pelata itseäsi vastaan ​​tietokonetta tai turnaus vastaan ​​todellinen henkilö, joka on myös verkossa.

Latest reviews

 • (2019-12-07) Necati Turgut: çok başarılı değil
 • (2019-01-22) Enes Çoban: Oyun bilgisayarla veya yanındaki biriyle oynanılıyor. Online bir oyun değil. Üstelik grafikleri çok kötü.
 • (2018-10-06) Christian Granz: Zu einfach
 • (2018-08-19) Sarah Lart: not very exciting, no options for advanced or complaex games
 • (2018-08-16) Unable Rogue: This is a fun game but it doesn't have an undo button. It needs an undo button. Please developer add an undo button!
 • (2018-06-03) Ingo Thomas: A tad slow, not so smart/hard, and it froze on me once. But it's a truly great Backgammon version. All stars deserved and highly recommended.
 • (2018-05-22) Sadiq Moha: This app is very enjoyable. Nice graphics.
 • (2018-04-30) franck couturo: This is fun game. New to me but it was a good entertainment for me.
 • (2018-04-18) Steve D. Clayton: This game is a good mix of strategy and luck. I love this!
 • (2018-04-07) Nikola Kalinic: Love the game.
 • (2018-03-26) Komal Jut: A game of skill and strategy and I love the fun!

Statistics

Installs
4,798 history
Category
Fun
Rating
4.0 (37 votes)
Last update / version
2019-01-18 / 2.6
Listing languages

Links