extension ExtPose

trik-trak (delisted)

CRX id

abcpgpbpbgdmokcicmjabijiomfafffh-

Description from extension meta

Besplatno igrati klasičnu Backgammon igru

Image from store trik-trak
Description from store Jeste li u potrazi za on-line igra koja nije samo zabavno, ali također čini da mislite kritički? Onda ste na pravom mjestu, ovdje imamo igra backgammon. Tradicionalno, to je igra na ploči čije se podrijetlo može pratiti prije nekoliko tisuća godina. Ali danas, u modernim vremenima, sada je dostupna kao online igra kako bi se postigla razina promjenjivih vremena. Baš kao i tradicionalna igra na ploči, on-line backgammon ima ista pravila. Također ga igraju dva igrača: ili igrate protiv računala ili protiv nekog drugog koji je također online, ali ne mora nužno biti na istom području gdje igrate. Svaki igrač dobiva petnaest komada, a naizmjenično će se kretati ovisno o rezultatu role kocke. Kada igrate ovu igru, važno je imati dobru strategiju u kojoj se možete lako mijenjati dok igra napreduje ovisno o potezima vašeg protivnika. Pobjednik je proglašen samo kad jedan od igrača može potpuno premjestiti sve svoje petnaest komada s ploče. Međutim, osvajanje igre nije tako lako kao što se čini. Jedna igra backgammona može potrajati između pet i šezdeset minuta, ovisno o strategiji i taktikama igrača i njihovoj sreći nakon što njihovo kockanje. Ova igra je doista dobra prilika da odrasli i djeca poduče svoje umove i vide koliko su sretni. Igranje na ploči su bile vrlo popularne u prošlosti. Međutim, zbog razvoja interneta, ove tradicionalne igre su izostavljene, uključujući igre na ploči. Različite online igre koje su preferirane od strane mnogih odraslih i djece podjednako su ih zamijenile. Razvojni programeri online igre su to primijetili, pa su odlučili uključiti te tradicionalne igre na ploči putem online inačice. A od popularnih igara na ploči koje sada imaju online verziju je backgammon. To je možda jedna od najstarijih poznatih igara na ploči koja datira od gotovo 5.000 godina. Igra backgammon može biti jednostavna na prvi pogled. Ali kada dođete igrati igru, to je vrijeme kada ćete shvatiti da to nije igra za slabe. Ovime, igrači ove igre trebaju imati brzi razmišljanje, strateško planiranje i težinu sreće. Ova igra se igra između dva igrača, od kojih svaki ima petnaest komada koji će se iseliti iz ploče. Kada igrač potpuno pomiče sve svoje 15 komada s ploče, on pobijedi igru. Ova igra je zaradila interes mnogih dječaka i odraslih podjednako zato što trenira njihov um da kritički misli kako bi nadmudrio svog protivnika. Igrači bi trebali imati izvrsnu strategiju, taktiku i znanje u brzom brojanju i vjerojatnosti. Doista, igra backgammon, iako je nekada bila tradicionalna, sada je postala vrlo popularna u online zajednici u kojoj možete igrati sami protiv računala ili imati turnir protiv stvarne osobe koja je također online.

Latest reviews

 • (2019-12-07) Necati Turgut: çok başarılı değil
 • (2019-01-22) Enes Çoban: Oyun bilgisayarla veya yanındaki biriyle oynanılıyor. Online bir oyun değil. Üstelik grafikleri çok kötü.
 • (2018-10-06) Christian Granz: Zu einfach
 • (2018-08-19) Sarah Lart: not very exciting, no options for advanced or complaex games
 • (2018-08-16) Unable Rogue: This is a fun game but it doesn't have an undo button. It needs an undo button. Please developer add an undo button!
 • (2018-06-03) Ingo Thomas: A tad slow, not so smart/hard, and it froze on me once. But it's a truly great Backgammon version. All stars deserved and highly recommended.
 • (2018-05-22) Sadiq Moha: This app is very enjoyable. Nice graphics.
 • (2018-04-30) franck couturo: This is fun game. New to me but it was a good entertainment for me.
 • (2018-04-18) Steve D. Clayton: This game is a good mix of strategy and luck. I love this!
 • (2018-04-07) Nikola Kalinic: Love the game.
 • (2018-03-26) Komal Jut: A game of skill and strategy and I love the fun!

Statistics

Installs
4,798 history
Category
Fun
Rating
4.0 (37 votes)
Last update / version
2019-01-18 / 2.6
Listing languages

Links