extension ExtPose

Backgammon (delisted)

CRX id

abcpgpbpbgdmokcicmjabijiomfafffh-

Description from extension meta

Játsszon a klasszikus Backgammon játékhoz ingyen

Image from store Backgammon
Description from store Olyan online játékot keresel, amely nem csak szórakoztató, hanem kritikusan is gondolkodik? Akkor a megfelelő helyen vagy, itt van a játék backgammonja. Hagyományosan ez egy társasjáték, amelynek eredete több ezer évvel ezelőtt nyomon követhető. De ma, a modern időkben, mostantól online játékként érhető el, hogy a változó időkhöz igazodjon. A hagyományos társasjátékhoz hasonlóan az online backgammon ugyanazokkal a szabályokkal rendelkezik. Két játékos is játszik: vagy játszol számítógép ellen, vagy valaki mással, aki szintén online, de nem feltétlenül ugyanazon a területen van, ahol játszol. Mindegyik játékos tizenöt darabot kap, és felváltva mozog a kocka tekeredményétől függően. A játék során fontos, hogy legyen egy jó stratégiája, ahol könnyedén változtathatsz, mivel a játék az ellenfeled mozdulataitól függően halad előre. A győztes csak akkor nyilvánul meg, ha az egyik játékos képes teljesen áthelyezni mind a tizenöt darabot a tábláról. Azonban a játék megnyerése nem olyan egyszerű, mint amilyennek tűnhet. Egyetlen backgammon játék öt-hatvan percet vesz igénybe, a játékos stratégiájától és taktikájától függően, és a szerencse után, amikor dobják a kockát. Ez a játék valóban jó alkalom a felnőtteknek és a gyerekeknek egyaránt, hogy felkészítsék az elméjüket és megnézzék, milyen szerencsés. A társasjátékok nagyon népszerűek voltak a múltban. Azonban az internet fejlesztése miatt ezek a hagyományos játékok elmaradtak, beleértve a társasjátékokat is. Különböző online játékok, amelyeket a felnőttek és a gyerekek kedvelnek, kicserélték őket. Az online játékfejlesztők észrevették ezt, ezért úgy döntöttek, hogy ezeket a hagyományos társasjátékokat interneten online verzióval építik be. És a népszerű társasjátékok, amelyek most, egy online verzió a backgammon. Talán az egyik legrégebbi ismert társasjáték, amely közel 5000 évig nyúlik vissza. A játék backgammon lehet egyszerű első látásra. De amikor elkezdi játszani a játékot, ez az az idő, amikor észre fogod venni, hogy ez nem a gyenge játékos. Ezzel, úgy értem, a játékban lévő játékosoknak gyors gondolkodásnak, stratégiai tervezésnek és szerencsétlennek kell lenniük. Ezt a játékot két játékos játssza, mindegyiknek tizenöt darabja van, amelyekből ki fognak mozdulni a tábláról. Ha egy játékos teljesen áthelyezi mind a 15 darabját a tábláról, akkor nyeri a játékot. Ez a játék sok gyerek és felnőtt érdeklődését felkeltette, mert az agyuknak arra gondolt, hogy kritikusan gondolkodjanak annak érdekében, hogy felülmúlják az ellenfelüket. A játékosoknak kiváló stratégiával, taktikával és tudással kell rendelkezniük a gyors számolás és a valószínűség terén. Valójában a játék backgammon, bár egyszer már volt tradicionális, ma már nagyon népszerűvé vált az online közösségben, ahol magaddal játszhatsz egy számítógép ellen, vagy egy olyan bajnokság ellen, aki egy valódi ember ellen is online.

Latest reviews

 • (2019-12-07) Necati Turgut: çok başarılı değil
 • (2019-01-22) Enes Çoban: Oyun bilgisayarla veya yanındaki biriyle oynanılıyor. Online bir oyun değil. Üstelik grafikleri çok kötü.
 • (2018-10-06) Christian Granz: Zu einfach
 • (2018-08-19) Sarah Lart: not very exciting, no options for advanced or complaex games
 • (2018-08-16) Unable Rogue: This is a fun game but it doesn't have an undo button. It needs an undo button. Please developer add an undo button!
 • (2018-06-03) Ingo Thomas: A tad slow, not so smart/hard, and it froze on me once. But it's a truly great Backgammon version. All stars deserved and highly recommended.
 • (2018-05-22) Sadiq Moha: This app is very enjoyable. Nice graphics.
 • (2018-04-30) franck couturo: This is fun game. New to me but it was a good entertainment for me.
 • (2018-04-18) Steve D. Clayton: This game is a good mix of strategy and luck. I love this!
 • (2018-04-07) Nikola Kalinic: Love the game.
 • (2018-03-26) Komal Jut: A game of skill and strategy and I love the fun!

Statistics

Installs
4,798 history
Category
Fun
Rating
4.0 (37 votes)
Last update / version
2019-01-18 / 2.6
Listing languages

Links