extension ExtPose

joc de table (delisted)

CRX id

abcpgpbpbgdmokcicmjabijiomfafffh-

Description from extension meta

Joacă gratuit jocul clasic de table

Image from store joc de table
Description from store Căutați un joc online care nu numai că este distractiv, ci vă face să vă gândiți critic? Apoi, sunteți la locul potrivit, aici avem jocul de table. În mod tradițional, este un joc de bord al cărui origini pot fi urmărite cu mii de ani în urmă. Dar astăzi, în vremurile moderne, este acum disponibil ca un joc online pentru a echilibra cu vremurile în schimbare. La fel ca jocul de bord tradițional, table-ul online are aceleași reguli. Este, de asemenea, jucat de doi jucători: fie jucați împotriva unui computer sau împotriva altcuiva care este și online, dar nu poate fi neapărat în aceeași zonă în care joci. Fiecare dintre jucători primește cincisprezece piese și va face o mișcare alternativă în funcție de rezultatul rulării zarurilor. Când jucați acest joc, este important să aveți o strategie bună în care puteți modifica cu ușurință evoluția jocului în funcție de mișcările adversarului. Un câștigător este declarat numai atunci când unul dintre jucători este în măsură să își mute complet toate cincisprezece piese de pe tablă. Cu toate acestea, câștigarea jocului nu este la fel de ușoară cum pare. Un singur joc de table poate dura între cinci și șaizeci de minute, în funcție de strategia și tactica jucătorului și de norocul dat odată ce au rulat zarurile. Acest joc este într-adevăr o bună ocazie pentru adulți și copii, ca să-și pregătească mintea și să vadă cât de norocoși sunt. Jocurile de joacă la joacă au fost foarte populare în trecut. Cu toate acestea, datorită dezvoltării internetului, aceste jocuri tradiționale au fost lăsate în afara jocurilor de bord. Diferite jocuri online, care sunt preferate de mulți adulți și de copii, le-au înlocuit. Dezvoltatorii de jocuri on-line au observat acest lucru, deci, au decis să includă acele jocuri de bord tradiționale online făcând o versiune online. Și din jocurile populare de bord care au acum, o versiune online este table. Este probabil unul dintre cele mai vechi jocuri de bord cunoscute, care datează de la aproape 5000 de ani. Tableul de joc poate fi simplu la prima vedere. Dar când vei ajunge să joci jocul, atunci îți vei da seama că nu este un joc pentru cei slabi. Prin asta, jucătorii din acest joc ar trebui să aibă gândire rapidă, planificare strategică și o uncie de noroc. Acest joc este jucat între doi jucători, fiecare având cincisprezece piese pe care le vor scoate din bord. Când un jucător își deplasează complet toate cele 15 bucăți de pe tablă, câștigă jocul. Acest joc a câștigat interesul multor copii și adulți, deoarece le-a antrenat mintea să se gândească critic pentru a-și depăși adversarul. Jucătorii ar trebui să aibă o strategie, tactici excelente și o cunoaștere rapidă în ceea ce privește numărarea și probabilitatea. Într-adevăr, jocul de table, deși a fost o dată tradițional, a devenit foarte popular în comunitatea online în care poți să te joci singur împotriva unui computer sau să ai un turneu împotriva unei persoane reale care este și online.

Latest reviews

 • (2019-12-07) Necati Turgut: çok başarılı değil
 • (2019-01-22) Enes Çoban: Oyun bilgisayarla veya yanındaki biriyle oynanılıyor. Online bir oyun değil. Üstelik grafikleri çok kötü.
 • (2018-10-06) Christian Granz: Zu einfach
 • (2018-08-19) Sarah Lart: not very exciting, no options for advanced or complaex games
 • (2018-08-16) Unable Rogue: This is a fun game but it doesn't have an undo button. It needs an undo button. Please developer add an undo button!
 • (2018-06-03) Ingo Thomas: A tad slow, not so smart/hard, and it froze on me once. But it's a truly great Backgammon version. All stars deserved and highly recommended.
 • (2018-05-22) Sadiq Moha: This app is very enjoyable. Nice graphics.
 • (2018-04-30) franck couturo: This is fun game. New to me but it was a good entertainment for me.
 • (2018-04-18) Steve D. Clayton: This game is a good mix of strategy and luck. I love this!
 • (2018-04-07) Nikola Kalinic: Love the game.
 • (2018-03-26) Komal Jut: A game of skill and strategy and I love the fun!

Statistics

Installs
4,798 history
Category
Fun
Rating
4.0 (37 votes)
Last update / version
2019-01-18 / 2.6
Listing languages

Links